avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fereastra spre vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fereastra spre vecin

buna ziua,

avem o casa intr-o zona istorica (zona cetate medievala). an constructie 1862 cu constructia pe limita de proprietate. nu au fost facute modificari la fatada intre timp. de curând avem un nou vecin. in prima faza a constuit un corp (cu autorizatie) lipit de zidul nostru si ne-a inchis cateva ferestre. mai nou ne-a data in judecata ca sa punem un paravan opac la un geam de la etaj. geamul este al unui dormitor si este singura sursa de lumina naturala. ce sanse avem sa ramanem cu fereastra? multmesc
Cel mai recent răspuns: biancamica , utilizator 15:12, 24 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Cam toate dar va trebui sa angajati un avocat care sa va sustina interesele.
Solicitati si demolarea acelei constructii a vecinului. Ati dat aprobare scrisa in fata notarului pentru ea?
multumesc de raspuns. nu, nu am dat nici un accord. nu au intrebat. avem un avocat care ne reprezinta. peste doua saptamani trebuie sa facem paravanul mostra si se da sentinta. avocatul spune ca nu scapam fara paravan (policarbonat) deorece "legea este interpretabila".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ferestre demisol cu vedere spre proprietatea altcuiva bună ziua, dețin un imobil cu teren în exclusivitate atașat, ... Petresteanca Petresteanca Bună ziua, Dețin un imobil cu teren în exclusivitate atașat, cu carte funciara separată. Problema este că demisolul imobilului nu îmi aparține și ... (vezi toată discuția)
Problema geam la spatele casei vecinului prin care se uita in curtea mea SunSetter SunSetter Buna ziua, Problema mea e urmatoarea : vecinul din fata casei face cateva modificari imobilului si vrea sa puna si un geam la baie, geam care da fix in ... (vezi toată discuția)
Poate un vecin sa mi mascheze o fereastra? augustuss augustuss buna ziua. am si eu o mica problema si sper sa ma puteti ajuta. sunt proprietara unei case. parterul casei imi apartine mie iar etajul casei apartine matusii ... (vezi toată discuția)