avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in constatarea nulitatii absolute partiale a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in constatarea nulitatii absolute partiale a titlului de proprietate / intabularii sau in constatarea dreptului de proprietate

Buna ziua!
Societatea unde sunt angajat detine doua camere intr-un imobil care au fost nationalizate prin Decretul 134/1949, privind nationalizarea unitatilor sanitare. Proprietarul imobilului (o comunitate) si-a inscris dreptul de proprietate la OCPI in anul 2008 printr-o hotarare judecatoreasca din 1914 pentru tot imobilul, inclusiv cele doua camere.Va rog sa-mi spuneti care este calea pe care s-o urmez pentru ca societatea noastra sa-si inscrie dreptul de proprietate la OCPI .
Cel mai recent răspuns: chirita50 , utilizator 12:07, 25 Noiembrie 2016
Extrasul de carte funciara ce arata? Este făcută dezmembrare sau este în devălmășie?
In extrasul de carte funciara nu este aratata vreo dezmembrare.Cele doua camere cu pricina nu sunt indicate in vreun fel in schita din extras.Ele fac parte dintr-un corp de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare va rog mult ce date contine extrasul cf? va rog sami spuneti daca masuratorile topografice sant incluse in acel cf? la o casa cu anexe gospodaresti si teren,iar in cazul ... (vezi toată discuția)
Vinzare spatiu apartinator apartamentului ContSters177110 ContSters177110 Am cumparat un apartament si odata cu el si pivnita care este intabulata (inscrisa in CF). Acum, din nevoi financiare as dori sa vind pivnita. Sint necesare ... (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)