avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajati la Intreprindere individuala dupa 01.01.2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajati la Intreprindere individuala dupa 01.01.2017

Buna ziua,
stiti cumva ce se va intampla cu o intreprindere individuala care in momentul de fata are 10 angajati in conditiile in care dupa 01.01.2017 conform legii 182/2016 vor fi limitati la un numar de 8 angajati? problema este ca avem accesate fonduri si cei de la proiect pentru activitatea pe care o avem ne impun acest numar de 10 angajati pe care trebuie sa-i mentinem pe o perioada de 2 ani pana la sfarsitul monitorizarii.
O zi buna.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 24 Noiembrie 2016
Eu as invoca art.15 alin.2 din Constitutie : Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mnmnmn mnmnmn BUNA SEARA! Eu am fost somer din 06.01.2016. primind indemnizatie,apoi m-am angajat pe perioada nedeterminata din 23.02.2016. la peste 50 de km de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie lunara copii adoptati mai mari de 2 ani melaniacoman melaniacoman legea 57/2016 nu precizeaza daca indemnizatia lunara de 1.700 lei pentru copiii adoptati, mai mari de doi ani, este valabila si pentru cei care au fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cryys cryys Din iulie 2016, mamele vor putea beneficia de concediu de creștere a copilului timp doi ani, iar pentru indemnizația lunară se va elimina plafonul maxim ... (vezi toată discuția)