avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de închiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de închiriere

Bună seara ,
Vă rog să mă ajutați cu o părere avizată asupra următoarei probleme. Am oferit spre închiriere o casă cu mențiunea "" pentru persoane juridice "" și am fost contactată de un domn care nu are încă firma și dorește să își facă sediul social la adresa de închiriere . Suspiciunea mea este că activitatea desfășurată la adresă nu va fi aceeași cu cea declarată , adică cred că în loc de intermedieri transporturi se va face video chat . Întrebarea este dacă , odată semnat contractul de închiriere , mai pot face ceva în cazul în care suspiciunea mea se dovedeste reală , și dacă da cât de ușor ( sau mai corect în cât timp ) ?
Cel mai recent răspuns: Thor1937 , utilizator 22:56, 29 Noiembrie 2016
Introduceti o clauza in contractul de inchiriere cu privire la activitatea pe care o va desfasura chriasul la aceea adresa, cu mentiunea ca desfasurarea altor activitati va da dreptul sa denuntati unilateral contractul, cu o notificare prealabila de 5 zile, fara interventia instantei de judecata si fara nicio alta formalitate.

Exista multe alte clauze care pot sa va protejeze cat mai bine drepturile si care sa va permita sa dispuneti evacuarea fara dificultati.

Mai mult, trebuie sa aveti in vedere si faptul ca radierea unui sediu social de la o adresa nu este o procedura facila si implica anumite costuri.
Mulțumesc !
Deci sfatul dumneavoastră este să nu fiu de acord cu stabilirea sediului social la adresa ci doar cu punct de lucru ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat Ela09 Ela09 Buna ziua, Doresc sa inchei un contract de comodat cu un PFA (medic), pentru o camera din casa mea, fara incasare venit din chirie. Mentionez ca PFA-ul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru societate comerciala ionut simion ionut simion Stimati domni, Detin o garsoniera pe care o inchiriez. Actualul chirias ar dori sa-i fac un contract de comodat pentru un sediu social de firma. Din ce am ... (vezi toată discuția)