avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbrare cerere de apel?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbrare cerere de apel?!

Cererea de apel se timbreaza la depunere?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:00, 26 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Da, cu jumatate din valoarea taxei de la fond.
Daca nu ati depus taxa judiciara de timbru la declararea apelului,instanta va pune in vedere sa depuneti taxa pana la primul termen sub sanctiunea anularii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel la sentinta de divort danababei danababei Sentinta de divort este atacata prin apel in termenul legal de 30 de zile de la data comunicarii.Noroc ca am vazut asta in portalul MJ.Ce urmeaza acum?Am ... (vezi toată discuția)
Cuantumul taxelor de timbru - cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat slv63 slv63 Buna ziua! Am de facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea paratului la inmatricularea vehiculului cumparat. nu stiu care este valoarea taxei de ... (vezi toată discuția)
Timbrare dubla ??? Anca Puma Anca Puma Am depus apel intr-un dosar civil, si odata cu cererea de apel, am anexat si taxa de timbru ( aceeasi ca si la fond) si timbru judiciar deasemeni, iar acum ... (vezi toată discuția)