avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de salubritate neonorat de peste 3 ani
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de salubritate neonorat de peste 3 ani

Buna ziua
Doresc si eu o lamurire , acum ca legea le va da voie sa execute silit, fara hotarare judecatoreasca. August 2013, semnez un contract de salubritate, de buna credinta, de ridicare saptamanala a gunoiului menajer, la adresa unei proprietati a sotiei din mediul rural, unde locuiesc de peste 4 ani. La o luna de la semnare, nu se prezentasera nici o data sa ridice gunoiul, incerc sa iau legatura telefonic fara sanse de izbanda, sediul firmei de salubritate fiind in Constanta, le transmit un email in care ii instiintez ca prin neonorarea contractului de catre dumnealor consider ca acesta este nul si neavenit, conform practicilor comerciale. Nu primesc nici un raspuns, insa dupa 5 luni ma trezesc cu incasator de facturi la poarta pentru colectare sume de plata. Am o discutie cu acesta si ii prezint situatia. Mentionez ca pana in momentul respectiv, lucratorii societatii nu se prezentase pentru ridicarea gunoiuluinici macar o singura data. Drept urmare, la ceva timp dupa discutie primesc, prin posta facturi emise la zi. Retrimit un email serviciului comercial si secretariatului cu situatia mea si cer rezolvarea conflictului. iar nu primesc nici un fel de raspaun , insa casiera vine dupa bani pentru restante si noi facturi emise, spunandu-mi ca firma nu este de acord cu rezilierea contractului si sunt bun de plata. Acum, in noiembrie 2016, dupa o noua vizita a casierei si articolul aparut la dumneavoastra in privinta legii 225/2016 si executarii silite a datoriilor. Mentionez, inca o data, ca pe toata aceasta perioada, nu s-au prezentat pentru ridicarea gunoiului nici macar o singura data in mai bine de trei ani. Ce solutii am la dispozitie pentru a opri aceasta bataie de joc a societatii de salubritate si a nu ma trezii cu executorii la poarta pentru un serviciu ce nu mi s-a efectuat, insa sunt facturat fara incetare. Multumesc

Alte discuții în legătură

Notificare refuz factura MSandaC MSandaC Buna ziua. Am sa va expun situatia pe scurt: firma de salubritate dintr-o localitate a judetului Cluj emite facturi desi nu a ridicat gunoiul de multa ... (vezi toată discuția)
Primarie de sector vicar vicar Buna ziua saptamana aceasta presedintele Asociatiei a fost invitat la Primaria de sector si a fost instiintat ca in termen de 45 zile trebuie sa schimbe ... (vezi toată discuția)
Contract separat de asociatia de proprietari cu salubritatea mihaidouamipaispe mihaidouamipaispe Buna Ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie daca exista vre-un impediment legal ca un proprietar sa-si faca un contract separat cu salubritatea avand in vedere ... (vezi toată discuția)