avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Primarie de sector
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Primarie de sector

Buna ziua
saptamana aceasta presedintele Asociatiei a fost invitat la Primaria de sector si a fost instiintat ca in termen de 45 zile trebuie sa schimbe operatorul de salubritate (cel cu care avem contract este in Ilfov) cu unul dintre cei 4 care opereaza in sectorul nostru, altfel riscam amenda 3000 lei,
Intrebarea este daca aceasta "instiintare " este normala si legala,avand in vedere ca firma care se ocupa in acest moment este foarte constiincioasa (noi suntem foarte multumiti) si in plus de asta este si mai ieftina cu 1000 lei fata de cea cu care am avut contract (una din cele 4)
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:52, 9 Ianuarie 2018
Ce se poate raspunde pe forum cand vine "cineva" - persoana importanta si face asemenea sugestii? Cum se cheama aceasta maniera de discutie?
Daca as fi in locul presedintelui dvs. le-asi cere ca primaria de sector sa va faca o notificare scrisa, sa vina cu argumente (poate ca au ceva argumente - cine stie?).
Este clara intentia cuiva de a inlatura concureta. Eu asa o percep.
Cat priveste amenda, presedintele sa nu aiba nicio grija, doar pentru aceasta insubordonare, nu poate sa va aplice o asemenea amenda.
As mai incerca o discutie cu un reprezentant al firmei cu care dvs. aveti acum contract de prestari de servicii. Ei, omuletzul acesta o sa spuna exact ce v-am spus eu - baietii incearca inlaturarea concurentei; acum ca acum, au niste preturi, dar sa vezi cand au sa ramana singuri (monopol), ce preturi au sa practice!
Trebuie sa mai discutati si cu presedintii as. prop. vecine cu a dvs., banuiesc ca la fel, au fost chemati la ordine de catre cei de la sector. Eu i-as spune mafie, dar las si pe altii sa-si spuna parerea.
Oricum, nu va lasati intimidati, ca asta face sectorul - umbla la intimidaresi usor-usor, au sa inlature concurenta de pe piata...
Mult succes!
Ce a azuzit presedintele este ca primarul ar fi actionar la una din acele firme de salubritate si firesc omul isi doreste prosperitate.
Ce va spuneam si eu? Asta este romanica... incercati si la PRESA, sa stie lumea cu cine ne punem!
Da este si asta o varianta
Buna ziua
revin la intrebarea pusa anterior si mentionez ca am aflat si care este "temeiul legal" pentru care primaria de sector a solicitat sa reziliem contractul de salubritate actual.
Hotatarea data de Primaria Capitalei din anul 2010, semnata de catre Sorin Oprescu.
In baza acesteia primaria de sector a emis la randul ei o alta hotarare in vara anului trecut in care specifica ca numai 4 firme de salubritate au voie sa ridice gunoiul de la cetatenii de sector ,inclusiv de la Asociatiile de Propreietari, iar noi ne-am trezit ca in aceasta saptamana Presedintele trebuie sa se duca din nou la Primaria de sector sa mai vorbeasca inca odata ,sa vada ce sorti de izbanda are.

Alte discuții în legătură

Platforma de gunoi janinasalvastru janinasalvastru sunt administrator la o asociatie de proprietari de o luna de zile si ma confrunt cu urmatoarea problema: platforma de gunoi este comuna cu o alta asociatie de ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Contract separat de asociatia de proprietari cu salubritatea mihaidouamipaispe mihaidouamipaispe Buna Ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie daca exista vre-un impediment legal ca un proprietar sa-si faca un contract separat cu salubritatea avand in vedere ... (vezi toată discuția)