avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bursa profesionala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bursa profesionala

Buna ziua, in urma cu o luna, am fost sa-mi scot diploma profesionala de la liceu, cand am ajuns la secretariat mi-a spus ca nu o pot scoate deoarece in timpul liceului am avut prea multe absente si trebuie sa platesc 1200 lei (bursa profesionala care am luat-o in timpul liceului pe motiv ca as fi avut prea multe absente). Ce este de facut in cazul de fata? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bursa scolara wrek wrek Buna ziua, am o problema, iubita mea in liceu lua bursa profesionala, astazi i-a ajuns o scrisoare, ca ar trebui sa plateasca aproape 1300 lei si ca in caz de ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara si ajutor social chrisstianm chrisstianm Buna ziua. Nepotul meu ( 14 ani ) a treminat clasa VIIIa si a inceput liceul . Spre sfarsitul clasei a VIII a pe motivul 20 + absente ( 27 mai exact ) i-a ... (vezi toată discuția)
In cat timp se elibereaza diploma de bacalaureat? Simona.Teschere Simona.Teschere Buna ziua, In cat timp ar trebui in mod normal sa se elibereze o diploma de bac (2010), mai ales avand in vedere ca sunt doar [b]6 absolventi[/b] la liceul ... (vezi toată discuția)