avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu...in pofida faptului ca angajatul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu...in pofida faptului ca angajatul respectiv nu mai lucreaza in firma

Administrez o firma...unui angajat din firma iau venit acte de la executor sa...ii opresc o parte din salariu poprire...angajatul nu a fost de acord...si si-a dat demisia din firma...am instiintat executorul prin mandat postal cu confirmare de primire ca angajatul nu mai lucreaza in firma acum 3 luni...astazi primesc instiintare de la executor...ca el continua executarea...in pofida faptului ca angajatul respectiv nu mai lucreaza in firma....ce e de facut....
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:15, 27 Noiembrie 2016
E problema lui, dacă nu mai lucrează, nici bani ni aveți sa ii dati și implicit nici din ce sa ii opriți.
cred ca nu m-am facut inteles.......firma mea este amenintata de executorul judecatoresc...cu toate ca acel angajat nu mai ...exista in firma...eu am instiintat executorul ca nu mai lucreaza in firma ....el continua sa imi trimita acte...in care spune ca vrea sa fac poprire pe salariul acelui angajat....e normal asa ceva....
Pai da, pt ca ati scris asta
astazi primesc instiintare de la executor...ca el continua executarea
, ceea ce e firesc sa continue cu debitorul
si nu asta
firma mea este amenintata de executorul judecatoresc

Oricum ar fi, daca dvs l-ati instiintat ca nu mai lucreaza si asta e adevarul, daca la data cand ati primit instiintarea dvs nu ati datorat bani angajatului si nu ati liberat bani catre acesta, nu va avea succes daca cere validarea popririi.
Problema apare daca ati primit actele, iar angajatul a depus demisia, o fi stat si in preaviz si dvs i-ati dat bani ulterior datei primirii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare executare viciucviciu viciucviciu Acum trei ani am primit la serviciu o poprire pe salariu de la un executor. Am facut o intelegere de plata cu aceste , am platit o luna , dupa care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu alinaemi alinaemi Buna ziua. Am un fost angajat pentru care pe vremea cand lucra la noi am primit scrisoare de executare silita (poprire pe 1/3 din venituri). Am platit penru el ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu garsonjon garsonjon am un angajat care are doua popriri pe salariu. Spune ca el nu vrea sa-i opresc din salariu deoarece nu exixsta o hotarare judecatoreasca pt asta. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)