Urgent!!!!
Am facut o chemare la conciliere a debitorului iar el nu a venit. Am biletul la ordin avalizat si l-am inaintat spre executare dar se pare ca nu are nimic pe numele lui. Azi am aflat ca peste 4 zile doreste sa paraseasca tara. Cum as putea sa-l impiedic sa plece, ce demersuri trebuiesc facute?
Nu aveti cum sa-l impiedicati sa paraseasca tara pentru o creanta comerciala.
apelati urgent la un executor numai ptr verficari legale-daca nu identifica bunuri pe numele lui atunci introduceti urgent firma in faliment(creanta trebuie sa depaseasca 30.000 ron)-poate lichidatorul sa ceara raspunderea si atunci il constrangeti.
cam greu ..dar succes
Exista posibilitatea ca plecarea sa fie motivata de imposibilitatea achitarii mai multor creante ,sau si alte datorii.
Angajarea unui expert conduce obligat la plati conexe, onorariu ,etc ,a caror recuperare este incerta sau mai exact imposibila,de vreme ce debitorul intelege sa plece din tara.
cei drept pe calea executarii silite trebuie sa inaintati in calitate de creditor cheltuieli de executare pe care ulterior le recuperati(negociati doar ptr verificari ditl cu executorul)
pe lg.85 faceti o cere la tribunal si daca se dispune inceperea procedurii nu mai platiti.sansele sunt mai mici -sunteti creditor chirografar(statul se indestuleaza inaintea d-voastra si garantatii.
B.O este avalizat?
Plangere penala
mariusbm
Buna ziua,
Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat
osaka
Buna ziua,
In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)