avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Litigiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Litigiu

Buna ziua,
Angajatorul nu mi-a platit indemnizatia de maternitate pe doua luni si concediile medicale pe vreo doua luni,din rea vointa.
Daca il dau in judecata îi vor fi blocate conturile bancare?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:00, 27 Noiembrie 2016
Instanta, daca va admite cererea dvs., va obliga angajatorul la plata sumelor pe care le solicitati. In cazul in care acesta nu plateste de buna voie, veti apela la un executor judecatoresc care poate dispune poprirea conturilor angajatorului pana la concurenta sumei care va este datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)
Poprire concediu prenatal/postnatal gabrielstr gabrielstr Buna seara, Sotia mea este insarnicata si, din pacate, are poprire, pentru un credit neplatit, de 1/3 din salariu. Intrebarea mea este daca veniturile din ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie dupa 3 ani de indemnizatie ccc Cozmin880 Cozmin880 Buna dimineata, as vrea sa deslusesc un mister care pune in dificultate multi oameni. Va rog sa imi oferiti daca se poate o informatie legata de executarea ... (vezi toată discuția)