avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se platesc despagubiri materiale dupa un proces ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se platesc despagubiri materiale dupa un proces pierdut

Buna ziua,

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa ma invete cum sa platesc despagubiri cand pierzi un proces. Stiu suma care trebuieste sa o platesc. Stiu ca se poate sa ma duc la executor judecatoresc si sa ma "execut singur" dar costa cam 100 euro si am auzit ca pot sa trimit o solicitarea avocatului partii adverse in proces si sa solicit sa imi spuna contul unde sa platesc.
Daca cineva stie cum sa fac excluzand executorul va rog frumos sa ma ajute.

Multumesc in avans pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:44, 26 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Luati legatura cu partea care a castigat dosarul si ii inmanati banii contra unei chitante scrise si semnate de aceasta. Poate sa fie sub semnatura privata.
In cazul in care partea care a castigat procesul are cont bancar virati banii in acel cont bancar iar la rubira explicatii a ordinului de plata treceti plata cheltuieli judecata conf.sentinta/decizie nr.... din.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri morale la legea 221/iunie 2009. victor1906 victor1906 Buna ziua ! Cu permisiunea D-voastra doresc sa intreb ceva : Am depus dosarul de despagubiri( daune morale), cu toata documentatia necesara,stabilita prin ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila. cum iau banii ? i0n i0n va salut, in sfarsit s-a incheiat procesul cu societatea unde am activat pana in urma cu cateva luni. am castigat si pe fond, si la recurs, societatea este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata RamonaBG RamonaBG buna seara, cine ma poate lamuri unde as putea s platesc cheltuielile de judecata daca nu am precizate in hotararea judecatoreasca nici o data nici un cont ... (vezi toată discuția)