avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri morale la legea 221/iunie 2009.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri morale la legea 221/iunie 2009.

Buna ziua ! Cu permisiunea D-voastra doresc sa intreb ceva : Am depus dosarul de despagubiri( daune morale), cu toata documentatia necesara,stabilita prin sentinta civila din sedinta publica data de Tribunal ,investita cu formula executorie,ramasa definitiva si irevocabila prin Decizia civila a Curtii de Apel,ambele date in dosar nr...Respectivul dosar s-a depus la DGFP in data de 15 martie a.c. si nici in ziua de astazi nu s-au virat banii stabiliti pe cale legala. Pot sa dau in judecata acest for pt. neglijenta in seviciu si desconsiderarea cetateanului pt. dobandirea unui drept stabilit de legea din Romania ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:03, 21 Decembrie 2011
ar trebui sa mergeti la executorul judecatoresc sa treceti la executare silita prin poprirea conturilor intimatei
Daca merg la executor ,trebuie sa-i dau 10 la suta din suma ,adica 6000 RON-i. Aceasta operatiune este dinadins stabilita asa ? Daca nu apelez la executor ,care ma executa cu aceasta suma, ce alte variante legale mai am ? Directia Generala a Finantelor Publice , de ce tergiverseaza efectuarea platii in contul beneficiarului ? Se poate da in judecata aceasta institutie ?
executorul nu va ia din suma dvs 10%.. va cere cel mult un avans de 3% si dupa aceea face proprire. De la stat va lua suma datorata dvs plus cei 10% ai lui din care va restituie cei 3% achitati in avans

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire (daune morale)la legea 221 victor1906 victor1906 Am depus cererea in faza terminala la D.G.aFP., reprezentand despagubiri(daune morale) in valoare fixa ,stabilita prin sentinta civila emisa de Tribunal,fiind ... (vezi toată discuția)
Plata executorului judecatoresc mihaelacoman mihaelacoman Buna seara, Supun atentiei dvs. urmatoarea problema: am fost intimat intr-un proces \"contestatie la executare\". Executorul judecatoresc a stabilit suma de ... (vezi toată discuția)
Itm-refuza sa inscrie in carnetul de munca angajarea. rodica_post rodica_post S-a intamplat la ITM din Sv. In anul 2003,s-au angajat la SC.....Avand in vedere faptul ca a aparut un conflict de munca s-a deschis actiune ... (vezi toată discuția)