avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata executorului judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

plata executorului judecatoresc

Buna seara,
Supun atentiei dvs. urmatoarea problema: am fost intimat intr-un proces "contestatie la executare". Executorul judecatoresc a stabilit suma de 1800 lei pentru fiecare dosar (suntem mai multi, ne judecam cu institutia la care lucram) plus 50 lei la demararea actiunii. Instanta a admis contestatia institutiei, astfel:

Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestatia la executare . Anuleaza actele de executare intocmite in dosarul de executare nr. ... al BEJ ..... Respinge cererile de suspendare a executarii silite si de constatare a suspendarii de drept a executarii silite ca ramase fara obiect. Obliga intimatul la plata catre contestator a sumei de 750 lei cheltuieli de judecata. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, la Judecatoria .... Pronunţată în şedinţa publică astăzi, ....
Document: Încheiere finală (dezinvestire) ...

Prefer sa platesc aceste cheltuieli de judecata si sa nu fac apel, am aflat insa ca executorul se poate indrepta asupra mea sa-si ia cei 1800 lei. vreau sa stiu daca este posibil.
Multumesc, Mihaela Coman
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:29, 22 Martie 2016
Da, e posibil. Ati aflat asta inca din decembrie.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a ... (vezi toată discuția)
Pronunțare Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Am avut pronunțarea și aș vrea să știu ce mai urmează sau daca trebuie sa mai fac ceva , cum pot legal sa anunt banca sa imi deblocheze contul. ... (vezi toată discuția)