avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Casatoria
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Casatoria

Buna seara.! în 2015 am făcut cununia civila ,iar anul acesta cununia religioasa solicitând cele 5 zile pentru eveniment am primit răspuns că nu mi se acordă zilele pentru eveniment. Pentru care din cele 2 căsătorii se acordă zilele? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:41, 26 Noiembrie 2016
Zilele libere sunt prevazute in CCM sau in regulamentul intern? Din ce motiv nu v-au aprobat? Ati primit zile libere la casatoria civila?
De regula aceste 5 zile se acorda imediat dupa nunta civila, nicidecum religioasa. Din moment ce nu le-ati solicitat in 2015, e normal ca scopul este tardiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu casatorie Neculaiesh Neculaiesh As vrea sa stiu daca este specificata perioada in care se pot lua cele 5 zile libere ptr. casatorie. Adica, daca nu sunt facute cununia civila si cea ... (vezi toată discuția)
Concediu casatorie ekcstsy ekcstsy Buna ziua, pe data de 15 august 2015 voi avea cununia religioasa si nunta propriu-zisa (mire, mireasa, sedinta foto restaurant etc...). Mentionez ca starea ... (vezi toată discuția)
Concediu casatorie dicimihaela dicimihaela Intrebare: Daca pe data de 1 sept. 2007 m am angajat pt prima oara, iar eu am avut cununia civila pe 25 august 2007, mai beneficiez acum cand fac nunta de cele ... (vezi toată discuția)