avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se mai da testul idiotului in Germania?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se mai da testul idiotului in Germania?

Am facut accident in germamia acesta fiind fara victime.am plecat de la locul accidentului dar dupa un scurt timp a venit politia si m.a dus la analize de sange,cred ca o sa imi iasa peste 1.50.Se mai da testul idiotului sau sa scos?
Cel mai recent răspuns: Danke ove , utilizator 22:06, 28 Noiembrie 2016
Cred ca trebuie sa intrebati avocatii din Germania...
Din cate am auzit nu se mai da dar nu stiu sigur.Dumneavoastră ati auzit cumva?va rog frumos sa imj ziceti ca sunt disperat.multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cocaină în test de salivă în urma unor săruturi Rgjfdcngxcvhhn Rgjfdcngxcvhhn Buna ziua , am avut un incident cu o fata , am ieșit la câteva întâlniri dar nu mi-a dat nimic de bănuit , aceasta lua cocaina , deși mi-a ascuns am ... (vezi toată discuția)
Help!!! e posibil sa`mi faca dosar penal? lode123 lode123 salut!!! am o ingrijorare si va rog sa ma lamuriti:( am condus masina sub influenta bauturilor alcolice si am facut accident, f putin am avariat masinile... a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe teritoriul germaniei. ContSters459683 ContSters459683 Buna ziua. In vara anului 2014, am fost oprit de politie pe teritoriul Germaniei, fara a depasi viteza, sau a cauza accident, mi s-a facut testul pentru ... (vezi toată discuția)