avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cocaină în test de salivă în urma unor săruturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cocaină în test de salivă în urma unor săruturi

Buna ziua , am avut un incident cu o fata , am ieșit la câteva întâlniri dar nu mi-a dat nimic de bănuit , aceasta lua cocaina , deși mi-a ascuns am aflat cand ma oprit poliția . Eu nu m-am drogat niciodată , întâmplarea face ca , am aflat in felul următor am mers la ea acasă am făcut (…....), ne-am sărutat destul de mult , am plecat de acolo și la scurt timp fiind noapte târziu ma oprit poliția , era filtru . Au cerut sa facem test de alcool , droguri , mi-au cerut actele . Aveam totul in ordine pana când m-au dat jos din mașina sa îmi spună ca pe testul de saliva s-a depistat cocaina in saliva , le-am explicat ce și cum , nu a contat . Am mers la IML pentru preluarea probelor de sânge și urina . Nici acum nu am primit rezultatele au trecut 8 luni , am rămas fără permis … . Am nevoie de un avocat nu știu ce sa fac sunt disparat aceasta femeie ma nenorocit eu lucram ca și șofer .. . Întrebarea mea este următoarea atâta timp cât nu m-am drogat , exista vre-o șansa sa îmi iasă ceva la sânge sau urina din cauza salivei ? Sunt foarte panicat și nu știu ce sa fac nu am avut niciodată treaba cu aceste substanțe și de aceea nu știu ce și in ce fel se manifesta , unele persoane mi-au mai spus și ca analizele se pot face intenționat pozitive doar ca sa te lase fără permis deși nu știu ce sa zic, lumea spune ca atunci când pățești așa ceva ti se pune o eticheta , nu te crede nimeni și rezultatele se corup , nu știu ce sa zic . Dar știu ca nu a fost vina mea , asta este frustrant Multumesc aștept răspunsul ! Dacă un/o avocat/a de aici considera ca ma poate ajuta sunt deschis sa colaboram in privat ! Doresc sa rezolv aceasta problema !
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand povestea e cam dubioasa dar sa zicem ca e asa cum spui, in al doilea rand nu trebuia sa accepti drugtestul ci sa mergi la sange din prima daca stiai ca nu ai consumat nimic, in cazul asta tot ti se intocmea dosar penal dar puteai sa conduci pe dovada inlocuitoare de la 24h de cand ai fost la spital pentru a-ti preleva mostrele biologice si dovada inlocuitoare se putea reinnoi de catre procuror din 30 in 30 de zile, acum astepti pana vin rezultatele analizelor si vezi ce iti ies in ele, daca iese o cantitate infima sau poate chiar nu iese nimic e probabil sa iti recuperezi permisul si sa scapi si de dosarul penal.
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2022
Lonapak, utilizator
Solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biogice si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)
Marijuana la volan / conducere sub influenta substanetelor pshihoactive Valentindaniel9 Valentindaniel9 In data de 25 februarie 2020 am fost oprit de un echipaj de politie, iar acestia mi au cerut sa ma dau jos pentru a verifica masina... dupa un control foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o problema, prima oara cand am fost oprit ... Soft321 Soft321 Buna ziua. Am si eu o problema, prima oara cand am fost oprit de politie am fost pozitiv la DrugTest pentru consumul de amfetamina, am fost dus la probele de ... (vezi toată discuția)