avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poprire salariu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poprire salariu

Administrez o firma...unui angajat din firma iau venit acte de la executor sa...ii opresc o parte din salariu poprire...angajatul nu a fost de acord...si si-a dat demisia din firma...am instiintat executorul prin mandat postal cu confirmare de primire ca angajatul nu mai lucreaza in firma acum 3 luni...astazi primesc instiintare de la executor...ca el continua executarea...in pofida faptului ca angajatul respectiv nu mai lucreaza in firma....ce e de facut....

cred ca nu m-am facut inteles.......firma mea este amenintata de executorul judecatoresc...cu toate ca acel angajat nu mai ...exista in firma...eu am instiintat executorul ca nu mai lucreaza in firma ....el continua sa imi trimita acte...in care spune ca vrea sa fac poprire pe salariul acelui angajat....e normal asa ceva....
Cel mai recent răspuns: Maricel09 , utilizator 12:41, 27 Noiembrie 2016
Ati inregistrat incetarea c.i.m. in REVISAL?
Buna ziua,
Va trebui sa-i comunicati iarasi, prin NOTIFICARE transmisa recomandata cu confirmare de primire ca acel angajat nu mai este la dumneavoastra si, eventual, sa ii transmiteti o copie de pe adresa de incetare a CIM si de pe inregistrarea din REVISAL.
Daca nu va descurcati incercati sa o transmiteti fie printr-un alt executor fie prin cabinetul unui avocat.
multumesc frumos....asa o sa fac...o zi buna v=a doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim in perioada de proba cvt cvt buna ziua sunt angajator si am notifica un angajat care este in perioada de proba de incetarea cim. 1.nu a vrut sa semneze notificarea.o trimit prin posta ... (vezi toată discuția)
Vinzare padure ralunicol ralunicol vreau sa vind 40 Ha de padure,am cumparatorul,am toate actele oficiale la zi si imi lipseste unul : adeverinta de la secretarul primariei din sat cum ca dupa ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)