avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare padure

vreau sa vind 40 Ha de padure,am cumparatorul,am toate actele oficiale la zi si imi lipseste unul : adeverinta de la secretarul primariei din sat cum ca dupa 30 zile legale de afisare al anuntului de vinzare nu exista nici un preemtor.Acel individ nu vrea sa ne dea hirtia ca ar fi vrut ei de la primarie sa imi cumpere padurea ,daca se putea pe nimic.deci ma blocheaza cu vinzarea(noi am si facut un act de pre vinzare cu cumparatorul) Intrebarea mea este cit timp ma poate bloca ?
Nici un vecin nu are intentia sa imi cumpere padurea.
Cel mai recent răspuns: ralunicol , utilizator 21:45, 22 Mai 2018
Buna seara,
Solicitati IN SCRIS, transmisa cu recomandata cu confirmare de primire sau depusa cu numar de inregistrare. Daca nu raspunde la cerere va puteti adresa instantei.
Alta sansa nu aveti.
Incercati sa transmiteti notificarea printr-un cabinet de avocat sau printr-un executor judecatoresc
Va multumesc pentru raspuns.Excelenta idee.
am sa spun notarei noastre sa procedeze asa : este o idee foarte buna.
Va tin la curent daca a mers.
Nu am pomenit asa primitivism si ura din partea celor de acolo(primar-vice-secretar-)toti cu ura ca vindem si nu mai pot fura lemnul din padurea noastra...
notara imi spune ca face mail pentru cerere.nu ar fi bine sa puna o copie la..judet?sau undeva superior?sa fie si un alt oficial la curent? sau recomandarea e mai buna?mail-ul e mai rapid..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Casa de vinzare (nu am acte de proprietate) ContSters185022 ContSters185022 buna.am o casa mostenire de la parintii mei care sint decedati si eu vreau sa vind casa dar parintii mei cind or cunparat casa nu or facut acte de vinzare ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un teren fara intabulare? morosanucarmen morosanucarmen Vreau sa vind un teren intravila de 1 ha pentru care nu am facut cadastrul si intabularea. Este posibil sa-l vind, urmind ca persoana care cumpara sa faca ... (vezi toată discuția)