vreau sa vind 40 Ha de padure,am cumparatorul,am toate actele oficiale la zi si imi lipseste unul : adeverinta de la secretarul primariei din sat cum ca dupa 30 zile legale de afisare al anuntului de vinzare nu exista nici un preemtor.Acel individ nu vrea sa ne dea hirtia ca ar fi vrut ei de la primarie sa imi cumpere padurea ,daca se putea pe nimic.deci ma blocheaza cu vinzarea(noi am si facut un act de pre vinzare cu cumparatorul) Intrebarea mea este cit timp ma poate bloca ?
Nici un vecin nu are intentia sa imi cumpere padurea.
Buna seara,
Solicitati IN SCRIS, transmisa cu recomandata cu confirmare de primire sau depusa cu numar de inregistrare. Daca nu raspunde la cerere va puteti adresa instantei.
Alta sansa nu aveti.
Incercati sa transmiteti notificarea printr-un cabinet de avocat sau printr-un executor judecatoresc
Nu am pomenit asa primitivism si ura din partea celor de acolo(primar-vice-secretar-)toti cu ura ca vindem si nu mai pot fura lemnul din padurea noastra...
notara imi spune ca face mail pentru cerere.nu ar fi bine sa puna o copie la..judet?sau undeva superior?sa fie si un alt oficial la curent? sau recomandarea e mai buna?mail-ul e mai rapid..