avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare prajituri de casa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare prajituri de casa

Buna ziua!sunt pasionata de realizare prajiturilor si as dori sa le comercializez in special prin intermediul internetului.Care sunt conditiile legale pt a realiza acest lucru. Mentionez ca nu am absolvit vreun curs de cofetarie.Este acesta absolut necesar?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:01, 27 Noiembrie 2016
Pentru a le putea produce si comercializa trebuie sa aveti infiintat un pfa sau daca nu aveti acte de studii sau calificare in domeniu, un srl si sa va obtineti si celelalte autorizatii printre care cea sanitar veterinara. Numai ca ei nu accepta sa autorizeze activitati de acest fel decat in spatii de productie separate de cele de locuit si care sa indeplineasca anumite conditii de igiena si dotari pentru productie si depozitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Prăjituri de casa Biannca.stefania21 Biannca.stefania21 Buna ziua! Ce condiții sau aprobări trebuie sa primesc pentru a-mi putea deschide PFA acasă pentru fabricarea de prăjituri și torturi de casa la comanda? ... (vezi toată discuția)
Cursuri -notiuni fundamentale de igiena calin cristiana calin cristiana Persoana care a absolvit aceste cursuri poate lucra in comert ca si vanzator produse alimentare sau sunt necesare alte cursuri de calificare?Conform carei ... (vezi toată discuția)