avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat, prima abatere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat, prima abatere

Buna ziua , ieri am facut o prostie ... Am luat un produs in valoare de 7 lei din Auchan fara al achita. Ma duc la casa , platesc tot ce mai luasem in afara de acel produs , mai merg maxim un metru si ma opreste un agent de paza si ma duce intr-o incapere mica , acolo ma intreaba ce am luat si i-am spus adevarul. El mi-a luat datele si mi-a facut proces verbal, dupa m-am dus cu acel om , am platit produsul ( dandu-mi bonul si produsul ) Iar dupa aceea mi-a spus sa-i promit ca nu mai fac asa ceva si ca daca ma mai prinde odata cheama politia, dupa lasandu-ma sa plec ( Am 17 ani si sunt la prima abatere ) poate sa-mi vina vreo amenda acasa ?
Cel mai recent răspuns: Mihai973 , utilizator 11:22, 28 Noiembrie 2016
Nu o sa va vina amenda.
Posibil sa fi scapat,nu cred sa mai sesizeze politia, pe viitor sa renuntati la asemenea fapte.
Va multumesc pentru raspuns , pot sa stau linistit acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt magazin elenafunctionar elenafunctionar In data de 28.11.2013 am cumparat dintr-un magazin o bratara la reducere cu 15.99 ron pentru a o darui cadou. N-am dat importanta si nu m-am uitat ca pe bon ... (vezi toată discuția)
Ce as putea sa fac in continuare? legat de politia romana si cum s-au comportat cu mine. mihaita20 mihaita20 Azi m-am dus la politia din Slatina , am decis sa fac o plangere, asta dupa ce un prieten de al meu foarte , de fapt extraordinar de bun mi-a tras o teapa :) . ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)