avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat, prima abatere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat, prima abatere

Buna ziua , ieri am facut o prostie ... Am luat un produs in valoare de 7 lei din Auchan fara al achita. Ma duc la casa , platesc tot ce mai luasem in afara de acel produs , mai merg maxim un metru si ma opreste un agent de paza si ma duce intr-o incapere mica , acolo ma intreaba ce am luat si i-am spus adevarul. El mi-a luat datele si mi-a facut proces verbal, dupa m-am dus cu acel om , am platit produsul ( dandu-mi bonul si produsul ) Iar dupa aceea mi-a spus sa-i promit ca nu mai fac asa ceva si ca daca ma mai prinde odata cheama politia, dupa lasandu-ma sa plec ( Am 17 ani si sunt la prima abatere ) poate sa-mi vina vreo amenda acasa ?
Cel mai recent răspuns: Mihai973 , utilizator 11:22, 28 Noiembrie 2016
Nu o sa va vina amenda.
Posibil sa fi scapat,nu cred sa mai sesizeze politia, pe viitor sa renuntati la asemenea fapte.
Va multumesc pentru raspuns , pot sa stau linistit acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt magazin elenafunctionar elenafunctionar In data de 28.11.2013 am cumparat dintr-un magazin o bratara la reducere cu 15.99 ron pentru a o darui cadou. N-am dat importanta si nu m-am uitat ca pe bon ... (vezi toată discuția)
Ce as putea sa fac in continuare? legat de politia romana si cum s-au comportat cu mine. mihaita20 mihaita20 Azi m-am dus la politia din Slatina , am decis sa fac o plangere, asta dupa ce un prieten de al meu foarte , de fapt extraordinar de bun mi-a tras o teapa :) . ... (vezi toată discuția)