Verișoara mea împreună cu tatăl meu au primit o dispoziție de retrocedare a unui imobil emisa de primăria municipiului București.
La ridicarea dispoziției aceasta a trebuit schimbata deoarece intre timp tatăl meu a decedat. Dispoziția trebuie refăcută pe numele moștenitoarei tatălui adică eu și verișoara mea. Întrebarea este: Dacă verișoara mea, vrea sa cedeze dreptul ei în favoarea mea astfel încât dispoziția sa fie emisa doar pe numele moștenitoarei tatălui adică eu, ce trebuie făcut?
Dreptul de proprietate poate fi transmis, cu titlu gratuit sau oneros, dupa cum decide verisoara dumneavoastra.
Actul presupune respectarea formei autentice, ad validitatem, incidenta in cazul transferului dreptului de proprietate , in ceea ce priveste imobilele.
Am probleme din nou
dienusa
cat de relevanta poate fi marturia unor "martori"care sa spuna ca tatal meu a facut partaj amiabil verbal cu fratele sau acum 55 de ani ca ii lasa lui ... (vezi toată discuția)
Donatie
george77
buna sera>>> as dori sa stiu daca pot dona copiilor mei un imobil pe care eu il detin ca nud proprietar>>>(asta ca banca sa nu ma poata executa silit)...taxa ... (vezi toată discuția)