avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am probleme din nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am probleme din nou

cat de relevanta poate fi marturia unor "martori"care sa spuna ca tatal meu a facut partaj amiabil verbal cu fratele sau acum 55 de ani ca ii lasa lui terenurile mostenite de la parinti.Acesti martori ar trebui sa aiba acum 75-80 ani si cred ca nu-si amintesc ce au mancat ieri da acu 55 de ani!Mentionez ca tata a depus cerere in 91 pt reconstituire,s-a dat titlu si acum o verisoara vrea sa anuleze acel titlu cum ca tata nu ar fi avut drept la reconst.In legatura cu acest caz am mai scris si credeam ca dupa tot ce am depus la dosar se va termina,dar vad ca nu.Sunt tare necajita!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 12:31, 13 Septembrie 2008
Pentru transmiterea unui bun imobil , in speta a unui teren , este necesara intcomirea unui act autentic , ad validitatem.
In lipsa acestei formalitati cerute de lege , nu se poate transmite dreptul de proprietate asupra terenului catre terte persoane.
Depozitiile martorilor nu au relevantza , este necesara intcmirea unui act autentic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare drept de proprietate DanielGalca10 DanielGalca10 Bună ziua, Verișoara mea împreună cu tatăl meu au primit o dispoziție de retrocedare a unui imobil emisa de primăria municipiului București. La ... (vezi toată discuția)
Este valabila ca procura? mariapopescu mariapopescu Hartia scrisa de mana intitulata \"delegatie\", scrisa de tata in prezenta unui martor , in care tata ma imputerniceste sa-i ridic pensia de la bancomat si ... (vezi toată discuția)
Pv.validare dupa legea18/91 dienusa dienusa tata a facut cerere pt reconstituirea dreptului de prop.in 1991,in acelasi an a fost eliberata adeverinta. am solicitat primariei pv de sedinta de fond funciar ... (vezi toată discuția)