avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Fiind pronuntata o hotarare judecatoreasca de succesiune şi ulterior fiind necesar a se împărti si alte bunuri, cum se procedează? În speţă mai trebuie împărtit un teren, după ce a fost dezbătută moştenirea.
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Andrei Stefan Placinta , Avocat 22:37, 28 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti sa mergeti la notar pentru suplimentare masa succesorasla, atunci mergeti in instanta cu aceiasi tema, suplimentare masa succesiorala
In caz de intelegere a partilor urmati procedura notariala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie succesiune Hamann Hamann Buna ziua, spuneti-mi va rog ce solutie/solutii as avea in urmatorul caz: -ar fi vorba de o masa succesorala de un teren 10 ha si un imobil ... (vezi toată discuția)
Schimb intre frati stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua o intrebare daca puteti sa ma ajutati...dupa moartea tatalui nu am facut succesiunea suntem 4 frati o casa cu 6 camere intra in masa succesorala casa ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii doar pt un anumit lucru paul45 paul45 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire. Stiu ca la decesul unei persoane se deschide succesiunea. Dupa care se poate deschide dezbaterea ... (vezi toată discuția)