avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program 30 nov
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program 30 nov

Buna ziua,
Firma la care lucrez vor sa muncim in 30 noiembrie si sa ne dea liber pe 2 decembrie. E legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 28 Noiembrie 2016
Este corecta si legala o astfel de situatie.

In acest caz, angajatorul va trebui sa emita o decizie in care va mentiona programul de munca in data de 30.11.2016 si recuperarea acestuia in data de 02.12.2016.
Ce se intampla daca nu emite o astfel de decizie, iar comunicarea programului se face doar verbal?
In acest caz, poate fi sanctionat de catre ITM pentru nerespectarea prevederilor art.139 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat la servici in data de 30 noiembrie Masky Masky In cazul in care data de 30 noiembrie este declarata zi libera dar eu am fost chemat la servici pentru a recupera ziua de 30 decembrie 2012 si nu am fost ce se ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale lucrate ghia_don ghia_don Buna seara, In CCM la nivel de unitate, se stipuleaza:.. \\\\"in cazul in care zilele de sarbatori legale coincid cu simbata si duminica, pentru orele lucrate ... (vezi toată discuția)
Concediu 2014-2015? karrigan karrigan Buna ziua, As avea o intrebare care ma macina: zilele de 25,26 decembrie, respectiv 1,2 ianuarie 2015 sunt zile libere prin lege? Intreb deoarece firma la ... (vezi toată discuția)