avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Cum pot sa fac sa primesc pensie alimentara dupa salariul pe care il ia in Belgia daca el a declarat ca nu lucreaza?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:17, 28 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei, sa indicati locul de munca din Belgia si sa solicitati sa se formuleze adese catre acel loc de munca.
Poate face lucrul acesta avocata mea?
Multumesc!
POATE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara xenia2103 xenia2103 Pensia Alimentara Buna ziua sper ca ma puteti ajuta cu citeva raspunsuri la intrebarile mele.Am un baiat de 11 luni nascut in Belgia de curind m am intors in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita alinaralu alinaralu Buna Ziua, Am si eu o problema si as vrea daca se poate sa imi dati si mie un sfat In martie 2007 am avut prima infatisare pentru divort cu un minor la ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez?- marire pensie de intretinere aida_80 aida_80 sunt divorzata de aproape 6 ani,fostul sot imi plateste o pensie alimentara de 125 lei(de un an...trimite societatea unde lucreaza in prezent),in primi ani nu ... (vezi toată discuția)