buna ziua! in urma cu 2 ani si jumatate, mai exact din data de 15 iunie 2014, la parterul blocului unde locuiesc, a aparut un bar, desi acolo erau niste spatii comerciale, dar spatiu comercial nu inseamna bar. Acest bar nu are aprobare de la mine ca locatar, caci se afla sub tot apartamentul meu, cei de la asociatia de proprietari spun ca a facut o "conventie"pe proprie raspundere ca isi vor respecta programul si nu deranjeaza! din cate stiu spatiul este detinut de o societate care il are in concesiune de la primarie, iar aceasta societate inchiriaza la randul ei. intre timp am aflat ca cel care administreaza barul si-a facut si o camera in care locuieste, in interiorul barului, am mai aflat ca cel de la societatea care inchiriaza il cam "tine in brate"! adica aici e galagie, programul se intinde si pana la 2 dimineata, se incuie inauntru, si va dati seama ce si cum sea aude! am chemat chiar si politia , nu s-a facut nimic! plus se fumeaza in interior, desi cred ca este o lege impotriva acestui lucru! tot fumul ajunge la mine in casa, pe ghena, ca sa nu mai zic alte nereguli, la asociatie, nu sunt trecuti pe tabel, nu stiu ce si cat consuma, caldura, apa, si chiar curent caci n-am vazut sa aiba contuar propriu afara, cum au toate firmele pe aici prin zona. pe scara asta nu am cu cine sa ma inteleg sa mergem impreuna sa facem ceva, atata timp cat toata locatia se afla sub apartamentul meu. credeti-ma ca deja stau prost cu nervii, am copii care merg la scoala, trebuie sa ne odihnim noaptea, chiar si ziua, in momentul asta in care va scriu, "urla" muzica ...desi suntem in intervalul 14-16, copii obositi de la scoala, ar dormi, altii invata! chiar la primaram ajuns cu un mesaj, si a zis ca trimite pe cineva sa verifice, o perioada, foarte scurta de timp parca s-a simit o mica diferenta! ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns:
ContSters411736 , utilizator
21:59, 30 Noiembrie 2016