avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... schimbare beneficiar contract servicii contabile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

schimbare beneficiar contract servicii contabile

Buna ziua,
avem urmatoarea situatie: serviciile contabile tinute pana astazi de firma X se factureaza de acum inainte pe firma Y cu explicatia ca X a devenit platitoare de TVA intre timp si e mai convenabil pt noi sa platim catre firma Y (fara tva) Am solicitat un contract nou intre noi si firma Y si mi se spune ca ramane in continuare responsabila pt incheierea situatiilor contabile firma X doar ca platim in firma Y....este posibil asa ceva? ?? daca da, va rog dati-mi o lege ceva care specifica posibilitatea aceasta... multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: nimeni1 , utilizator 15:13, 28 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare imprumut bani de la o societate din spania si decl 390 Carla77 Carla77 O societate din Romania, inregistrata in scop de TVA, efectueaza servicii de transport societatii X din Spania, inregistrata in scop TVA. Pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Operatiune triunghiulara sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum se inregistreaza in contabilitate,cum se calculeaza impozitul pe venit(micro 1%) si in ce declaratii trebuie cuprinse ... (vezi toată discuția)
Intermediar intre firma straina si clienti romani contra unui comision vrs4ever vrs4ever Buna ziua. Prezint urmatoarea speta: Am intrat in legatura cu un furnizor de electronice din Spania care cauta piata de desfacere in Romania. As dori sa ... (vezi toată discuția)