avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... vreau sa stiu despre indemnizatiile gravidelor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

vreau sa stiu despre indemnizatiile gravidelor

Am 2 ani lucrați fara întrerupere si am avut o pauză de 6 luni si iarăsi ma m angajat la aceiași firma momentan am 5 luni se poate sa raman gravida sa iau prenatalul?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 29 Noiembrie 2016
Pentru a putea beneficia de indemnizatia si concediu de maternitate - 126 de zile - trebuie sa aveti un stagiu minim de cotizare de o luna in ultimele 12 luni dinaintea lunii de acordare a concediului medical de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare prenatal marianadinca marianadinca pot sa beneficiez de prenatal cu o norma de 2 ore/7 zile pe saptamana? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ghiuli ghiuli buna seara! as avea si eu o intrebare daca am 6 luni de munca si acum am ramas insarcinata voi beneficia de indemnizatie ? sau trebuie sa am 12 luni lucrate ... (vezi toată discuția)
Despre concediul prenatal ContSters156550 ContSters156550 buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine raspunandu-mi ce pot sa fac,sunt angajata din data de 8 martie 2011 pe contract determinat pe perioada de 6 luni,in ... (vezi toată discuția)