avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita credit persoana decedata
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita credit persoana decedata

Buna ziua,
Tatal meu a decedat in martie 2016 si avea un credit la CEC pana in decembrie 2017, unic titular si asigurat cu polita de deces. In urma decesului cei de la asigurari nu au platit diferenta de credit intrucat au considerat ca tatal meu , la data contractarii creditului avea o boala preexistenta . Cei de la CEC Bank au intocmi o serie de adrese pe numele mamei , in care o treceau codebitor , intrucat de la data decesului nu s-au mai platit ratele , chiar daca mama nu era parte in contractul de credit. Acum , am inteles ca au dat creditul spre recuperare la un executor judecatoresc. Intrebarea mea ar fii : trebuie sa platim creditul chiar daca avea polita de asigurare sau exista o portita sa nu trebuiasca sa facem acest lucru, mai ales ca inca nu am facut succesiunea? Va multumesc foarte mult si astept raspunsul dvs.

Alte discuții în legătură

Rata cec bank Cozmin880 Cozmin880 Buna ziua, am un contract in derulare la CEC Bank (credit de nevoi personale) iar ca si codebitor o am pe sotia mea. Va rog sa imi spuneti daca pe viitor nu ... (vezi toată discuția)
Credit banca potorac potorac Buna ziua, tatal meu a decedat,avea asigurare de viata la un credit de nevoi personale,cand am fost la acea sucursala sa anuntam decesul ni s-a cerut copii ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare de viata AlexandraSarghi AlexandraSarghi Buna ziua! Tatal meu a semnat o asigurare de viata atasata unui credit de nevoi personale. A decedat la 1 an dupa semnarea politei in urma unui accident ... (vezi toată discuția)