avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare avans lucrare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare avans lucrare

Cum imi pot recupera avansul integral pentru o lucrare neexecutata firma cu care am semnat contractul invocand diverse cheltuieli cu transport pentru masuratori acestea fiind exagerate ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:35, 29 Noiembrie 2016
Solutia e in functie de prevederile contractuale.

In principiu este posibila rezilierea ca urmare a neexecutarii obligatiilor contractuale sau a executarii lor necorespunzatoare.
Nu s-a executat nimic ,iar in contract nu este stipulat avans la lucrare ci doar valoarea totala a lucrarii .
Puteti formula actiune in instanta intemeiata pe raspunderea contractuala conf.art.1.350 si urm.NCC si conf.clauze contract.
Pai daca nu este specificat vreun avans, dvs de ce ati achitat si mai ales pt ce ? S au efectuat parte din activitatile pt avans ? Acum de ce v ati blocat cu lucrarea ? Exista corespondenta intre parti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestari servicii madalinatl madalinatl Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:am incheiat un contract cu o firma de constructii pentru niste lucrari de consolidare a unui ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata ; contract antrepriza Adrian_Gorj Adrian_Gorj Buna ziua ! Cauza in sine se refera la un contract de antrepriza, incheiat pe o perioada de 1 an; care nu s-a dus la bun sfarsitș partile mentionand o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila ilears ilears Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara ... (vezi toată discuția)