Nu conteaza cine formuleaza actiunea de divort.
Tatal are dreptul sa aiba legaturi personale cu minorul in sensul ca poate sa-l viziteze, sa petreaca timpul cu el, sa-l ia la locuinta lui etc.
Daca va intelegeti puteti sa stabiliti de comun acord un program de vizita, daca nu exista intelegere se va stabili de catre instanta de judecata.
Pentru a deschide o actiune de divort nu va costa decat 100 de lei, taxa, la partaj se pune problema altfel financiar. Fara o actiune de divort este mai complicat. Nu are nicio importanta cine intentea
As vrea sa stiu pana la inceperea divortului daca tatal ia copilul(nu i-am interzis sa-l vada,sa il viziteze)ce pot face sa nu ramana peste noapte cu el,fara mine?nu ii cunoaste programul de somn,meniul,alergiile,etc si nu as vrea sa il afecteze pe cel mic.mentionez ca inca nu vb,si sunt lucruri pe care doar eu le inteleg.ar putea apela la politie sa vina si sa il ia de langa mine?
Daca exista inregistrari audio se pot prezenta ca probe in divort sau nu se iau in" calcul"?
Deschiderea divortului cu avocat din oficiu este de 100ron?daca sotul are bani si va avea avocat risc sa pierd procesul?multumesc!
Taxa judiciara de timbru pentru divort este de 100 de lei.
Nu primiti avocat din oficiu pentru divort.
Folositi martori in loc de inregistrari.
~ final discuție ~