avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare Intreprindere individuala in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare Intreprindere individuala in microintreprindere 2017

Buna ziua,

Sunt din 2011 Intreprindere individuala - fara angajati; desfasor activitatea principala : " serviciu extern de prevenire si protectie" - cf." Norma Metodologica de aplicare a Legii SSM nr. 319/2006 (HG 1425/2006 actualizata )".- cu abilitare - lTM.
As dori sa stiu daca imi pot schimba regimul in MICROINTTREPRINDERE, fara angajati sau cu unul...
Conform modificărilor aduse noului Cod fiscal prin OUG nr. 50/2015, în vigoare de la 1 ianuarie, condiţiile de încadrare a firmelor în categoria microîntreprinderilor s-au schimbat considerabil.

una din conditiile, pe care nu stiu daca o pot indeplini este :
....• realizează venituri, altele decât cele din consultanţă şi management, în proporţie de peste 80% din veniturile totale;"

Serviciile pe care le ofer unor societati in domeniul securitatii si sanatatii in munca sunt efective ( conform art 15 (1) din HG 1425/2006 actualizata), ; cod CAEN: 7490., nu numai de consultanta !!!

Multumesc

Alte discuții în legătură

Prestare servicii de securitate si sanatate in munca ady1313 ady1313 Am un SRL din 2003 si vreau sa stiu cum pot sa prestez servicii de SSM daca am facut un curs in domeniu de 80 ore(cod CAEN il am). De ce aprobari am ... (vezi toată discuția)
Contractul de prestãri servicii în domeniul ssm rescont rescont Vă rog să mă ajutaţi în soluţionarea unei probleme legată de prevederile contractului de prestări servicii în domeniul SSM. Având în vedere ... (vezi toată discuția)
Pfa vs ssm rezso rezso Vreau sa infiintez un PFA pentru executie instalatii electrice de joasa tensiune. Conform Ordinului 90 al ANRE Art. 61. - una din criteriile necesare este ... (vezi toată discuția)