avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pensia alimentara

Domnul avocat am concubinul meu acesta are un copil cu o fosta "soție" dar nu erau căsătoriți legitim în schimb au un copil de patru ani care este pe numele lui de un an acesta a fost dat în judecata de un an ptr pensia alimentara dar nu a fost citat nu a fost anunțat sa se prezinte la tribunal nu a primit nimic în schimb sa dat o sentința de 310 sa plătească este posibil asa ceva și ce putem face ptr ca abia acum ia venit sa plătească pe un an aproape 400de lei
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 20:25, 5 Decembrie 2016
Tatall trebuie sa contribuie la cresterea copilului sau cu 1/4 din venitul minim pe economia nationala. Pensia s-a stabilit corect .
Nu este legal sa nu fi fost citat. Pana la stabilirea pensiei in mod corect, discutam despre nelegalitatea unei sentinte cu lipsa de procedura. Poate se depunea o cerere reconventionala prin care se tagaduia paternitatea, poate se demonstra ca paratul are venituri mai mari decat venitul minim pe economie, deci nu este in regula sa nu fi fost citat. Sigur, eu nu cunosc despre ce este vorba in dosar, daca s-au indeplinit procedurile de citare, daca nu a fost gasit domiciliul paratului etc. Sfatul meu este sa mergeti la dosar si sa vedeti dosarul, pentru ca mi-e greu sa cred ca se putea da o sentinta fara citarea partii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara liana32 liana32 daca nu se prezinta tatal la proces niciodata ce se intampla se poate da sentinta in lipsa lui se poate da sentinta sau va trebui sa astept la nesfarsit. va ... (vezi toată discuția)
Se poate gasii o rezolvare dana73_76 dana73_76 vreau sa va spun ca sunt despartita in fapt fara divort din anul 2001 si din 2005 mi-am refacut viata si impreuna cu concubinul meu avem un baietel care acum ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala? disgraziata disgraziata Apelez din nou la experienta dvs. in urmatoarea speta:paratul X plateste pensie de intretinere in suma fixa,stabilita in urma unei solicitari de majorare a ... (vezi toată discuția)