avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligarea la plata unei despagubiri de reziliere a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligarea la plata unei despagubiri de reziliere a contractului

Am incheiat un contract de cablu si internet in 2015, iar la implinirea unui an am cerut rezilierea contractului. Mi s-a spus ca de fapt contractul meu este pentru 24 de luni, desi in contact nu exista stipulat termenul de 24 de luni, iar fata de oferta lor profesionala, pretul abonamentului cu ce contine oferta era trecut la alt articol: "alte servicii" Nu este stipulat in contract nici faptul ca as beneficia de reduceri la abonament. Am primit factura cu suma de 300 lei "despagubire.." Am depus plangere la ANPC si m-au sunat sa-mi spuna ca au primit adresa din partea societatii de cablu in care ei spuneau ca au contract semnat in care este stipulat termenul de 24 de luni (cum, altul decat ce detin eu)? Mi-au raspuns si in scris ca: "Avand in vedere ca in privinta despagubirii, punctele de vedere ale partilor sunt diametral opuse, solutionarea acestui aspect este de competenta instantelor de judecata, carora va recomandam sa va adresati." Cum e posibil asa ceva??? Eu am depus copie dupa contractul meu, ei nu aveau obligatia sa solicite o copie a contractului societatii si sa compare? De ce exista legi si ANPC , daca nu-ti ofera protectie???

Alte discuții în legătură

Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Renuntare la contract tv danddd76 danddd76 pot renunta la un contract tv? nu mai sunt multumit de serviciile lor,au mai scos programe din lista... TREBUIE SA PLATESC O TAXA?:( (vezi toată discuția)