avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile copilului

Bună seara Dacă tatăl copiilor e titularul alocației noi suntem despărțiți de aproape 3 ani m.am mutat în județul Brașov unde m.am născut ce trebuie sa fac sau unde trebuie sa merg pentru a transfera alocatia copiilor în tot timpul acesta tatăl a beneficiat de alocație fără antricot nici.un ban copiilor. Copii merg la școală de cand am venit în Brașov
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 20:30, 29 Noiembrie 2016
Legea 61/1993
Art. 4
(1) Alocatia de stat pentru copii se plateste unuia dintre parinti pe baza acordului acestora sau, in caz, de neintelegere, pe baza deciziei autoritatii tutelare ori a hotararii judecatoresti, parintelui caruia i s-a incredintat copilul spre crestere si educare.

Mergeti la Serviciul Protecţia Copilului şi Autoritate Tutelară din localitatea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii handsu handsu In cazul in care copilul este in ingrijirea bunicilor , parantii mamei ,iar tatal, pe numele caruia este minorul, nu doreste ca acesta sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)
Alocatia copil hajnalkeresztesi hajnalkeresztesi Buna seara! va rog sa-mi spuneti daca fiica si ginerele meu impreuna cu nepotelul de 3 ani pleaca din tara definitiv .. eu pot ..si cat timp am dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii mari71 mari71 Buna ziua! Care sunt conditiile in care poate beneficia de alocatia de stat mama care a fost casatorita dar nu a divortat, traieste in concubinaj si are copii ... (vezi toată discuția)