avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Utilizare spatiu comercial in alt scop decat cel ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Utilizare spatiu comercial in alt scop decat cel stipulat in contract

Buna seara,
Daca am un chiosc intr-o statie RATB iar in contract este stipulat ca am voie sa vand doar presa, ce risc daca vand altceva ?
Adica la un control, ce mi se poate intampla ? Amenda ? Care lege stipuleaza asa ceva, am tot cautat dar nu am gasit.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Anca114, utilizator

Alte discuții în legătură

Utilizare spatiu comercial in alt scop decat cel stipulat in contract Anca114 Anca114 Buna ziua, Daca am un chiosc intr-o statie RATB iar in contract este stipulat ca am voie sa vand doar presa, ce risc daca vand altceva ? Adica la un ... (vezi toată discuția)
De unde pot inchiria un chiosc ? lolos lolos Buna ziua,pote cineva sa maindrume de unde pot inchiria un chiosc intr-o statie RATB ? Chiosc in care sa pot comercializa ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb Argg Argg Buna ziua. Recent am calatorit cu ratb ul, si neavand bilet, am fost amendat cu 50 de ron, dindumi se o cartela de suprataxa. Problema este ca sunt din alta ... (vezi toată discuția)