avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Utilizare spatiu comercial in alt scop decat cel ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Utilizare spatiu comercial in alt scop decat cel stipulat in contract

Buna ziua,
Daca am un chiosc intr-o statie RATB iar in contract este stipulat ca am voie sa vand doar presa, ce risc daca vand altceva ?
Adica la un control, ce mi se poate intampla ? Amenda ? Care lege stipuleaza asa ceva, am tot cautat dar nu am gasit.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:13, 2 Decembrie 2016
Nu se discuta aici de amenda ci doar de rezilierea contractului si poate plata daunelor sau penalitatilor pentru nerespectarea contractului, depinde cum e trecut acolo. Caci in contract e stipulat ca doar pentru asta vi s-a inchiriat spatiul la acea locatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare spatiu comercial in alt scop decat cel stipulat in contract Anca114 Anca114 Buna seara, Daca am un chiosc intr-o statie RATB iar in contract este stipulat ca am voie sa vand doar presa, ce risc daca vand altceva ? Adica la un ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un apartament, am constatat ulterior ca se afla pe lista cladirilor cu risc seismic rluncasu rluncasu Buna ziua, Am inchiriat un apartament, am constatat ulterior ca se afla pe lista cladirilor cu risc seismic.Contractul are stipulata o perioada minima de un ... (vezi toată discuția)
In ce coditii imi poate rezilia contractul de inchiriere fr_florentina fr_florentina numele meu este Florentina, am un cotract de inchiriere intre mine ,ca reprezentant a societatii la care sunt administrator si o persoana fizica . obiectul ... (vezi toată discuția)