avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale filiale-agentie de publicitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

filiale-agentie de publicitate

Buna ziua! Am o agentie de publicitate si execut flyere, brosuri, calendare etc. Firma(SRL) e inregistrata la Registrul Comertului Arges, iar eu imi desfasor activitatea in municipiul Pitesti. Intrebarea mea este: Pot sa-mi extind activitatea in alte localitati din judetul Arges, precum si in alte judete fara sa-mi deschid filiale ale firmei? Intreb acest lucru pentru ca am realizat un site al firmei si e posibil sa am clienti si din alte orase, nu doar Pitesti. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: irina02004 , utilizator 17:33, 1 Septembrie 2009
Da, dar este mai simplu sa deschideti puncte de lucru.
Ce anume presupune deschiderea unui punct de lucru? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pentru un srl-d bob02008 bob02008 Vreau sa imi deschid un SRL-D in arges cu un prieten care are domiciliu in Dragasani, sediul firmei vreau sa-l facem la el acasa intr-un apartament. Pentru. ... (vezi toată discuția)
Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa deschid un srl cu printare digitala: Ce documente am nevoie, cod caen?? Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la ... (vezi toată discuția)
Asociatie familiala manusa manusa Buna ziua, va rog sa ma ajutati : eu impreuna cu sotul meu dorim sa ne deschidem o asociatie familiala dar suntem deja asociati la un SRL. Exista vreun ... (vezi toată discuția)