avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum droguri

Buna ziua, am fost chemat la politia judeteana in judetul meu in calitate de martor in vederea consumului de droguri, acolo am fost audiat si am recunoscut ca am cumparat si consumat iarba si etnobotanice, mi sa spus ca daca vor gasi orice neregula in declaratia mea ma vor chema si retine, acum la ce ar trebui sa ma astept?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:51, 1 Decembrie 2016
Daca nu ati spus adevarul fapta reprezinta infractiune.
Daca le-ati cumparat doar pt consum proprou, ati declarat adevarul si nu au gasit droguri asupra dvs...atunci nu o sa se intample nimic. Cel mult or sa va mai cheme de cateva ori.
Poate scapati avand in vedere ca nu au gasit droguri asupra dvs, daca apar alte probe, este posibil sa fiti acuzat de savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
ART. 4
(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
Am spus adevarul , dar nu pe tot pentru ca nu am fost intrebat mai multe detalii, o singura chestie am omis, anume numarul de telefon al persoanei care mi-a vandut l-am dat gresit, din greseala bineinteles, problema e ca nici nu mai am numarul acela de telefon.
Alte probe cum ar fi?
Nu am avut prea mare treaba cu tot ce sa intamplat, in acest dosar fiind audiate 80, 90 persoane.
Alte probe cum ar fi?
Nu am avut prea mare treaba cu tot ce sa intamplat, in acest dosar fiind audiate 80, 90 persoane.

Alte discuții în legătură

Dosar etnobotanice va rog nu ocoliti intrebarea mea.multumesc. ContSters270600 ContSters270600 Cum sa incep.Am 24 ani timp de cateva luni m-am distrat si eu cu asa zisele etnobotanice asta intamplandu-se din toamna 2011 pana la inceputul verii 2012 cand ... (vezi toată discuția)
Marijuana bogdan12x bogdan12x Am fost prins in luna mai cu un sfert de tigara cu marijuana in ea. Am fost dus la sectie sa dau o declaratie dar fiind foarte stresat de ce se intampla si ... (vezi toată discuția)
Consum droguri snak3 snak3 De dimineata am fost sunat de la o sectie de politie sa ma prezint ca martor intr-un dosar. M-am prezentat, subinspectorul a completat o declaratie de ... (vezi toată discuția)