avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un urma unei experize auto, in calitate de suspect, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Un urma unei experize auto, in calitate de suspect, unul dintre suspectii poate folosi la expertiza

Un urma unei experize auto, in calitate de suspect, unul dintre suspectii in acelas caz poate folosi la expertiza technica poze trimise de mine pe facebook? Fara a imi cere acordul?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:08, 30 Noiembrie 2016
Inteleg ca este vorba despre un dosar penal. In principiu da, poate sa le depuna ca probe si procurorul sa considere daca le prezinta expertului, pentru a efectua expertiza.
Buna seara,
DA si e bine sa le prezinte si expertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrare expertiza tehnica auto Irina S. Irina S. Daca bunul mobil se afla in alt oras decat cel in care are loc cercetarea penala (parchetul dupa domiciliul suspectului) , se poate solicita ca expertiza ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila si grafologica ContSters126274 ContSters126274 Intr-un dosar penal se dispun 2 experize,experiza contabila judiciara si una grafologica. Va rog sa-mi spuneti care din cele doua trebuie realizata ... (vezi toată discuția)
Expertize tehnice-auto contradictorii elenaf elenaf Buna seara, Ca parti vatamate am luat cunostinta de concluziile expertizei emise de catre Politie precum si de concluziile expertului parte angajat de noi. ... (vezi toată discuția)