Imi verificasem la un moment dat situatia personala cu contributiile sociale de-a lungul timpului, in care unele contributii imi lipseau (cazul cand am lucrat pentru intocmirea recesamantului din 2011 si in cadrul sectiilor de votare pe perioada alegerilor electorale).
Dupa cateva telefoane date, mi s-a spus ca angajarea mea temporara s-a facut in baza unui contract de prestari servicii si in cazul unui asemenea contract nu se percep contributii sociale ? E adevarat acest lucru ?
Conform principiului general al dreptului financiar, ,,orice venit se impoziteaza", dar nu si in cazul meu.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.