avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil

Bună ziua! Am si eu o intrebare cu privire la faptul ca fostul sot plăteste pensie pentru copil cat vrea el, nu cât s-a stabilit legal. As vrea sa stiu daca merg la locul său de munca, cei de la financiar imi vor oferi date cu privire la salariul actual sau trebuie sa merg la tribunal sa fac aceste demersuri?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:07, 1 Decembrie 2016
Buna ziua,
Financiarul de la locul de munca nu stiu daca va ofera datele solicitate dar daca va adresati instantei, solicitati sa se emita o adresa catre locul de munca al sotului si solicitati ca sa se stabileasca cota ce se cuvine copilul;ui si transmiterea sentintei la locul de munca atunci vi se bor vira banii in cont fara a mai fi nevoie de alte dosare.
consultati un avocat care sa va sprijine.
nu cât s-a stabilit legal

Cat s-a stabilit legal ?

Apelati la un executor judecatoresc sa puna in executare hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac in custodia comuna, dar mama refuza de 3 ani orice legatura cu tatal copilului AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Buna ziua, Numele meu este Alexandru. De la stabilirea domiciliului provizoriu si dupa stabilirea sentintei definitive privind domiciliul fetitei mele ... (vezi toată discuția)
Am hotararea dar nu vrea sa imi plateasca pensia alimentara marinela0488 marinela0488 Buna ziua. Am o intrebare. Am un copil de 3 ani si m-am judecat cu tatal lui pt pensie alimentara. A sosit hotatrarea de 2 luni dar acesta nu vrea sai ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara Alla71 Alla71 Fostul meu sot pana de curand nu a avut un loc de munca,si asta dureaza de aproximativ 3 ani,in acest timp nu a platit nici un ban pentru cresterea ... (vezi toată discuția)