avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare card de cumparaturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare card de cumparaturi

Buna ziua. Am incercat sa fac o plata cu cardul si mi a respins o pe motiv de fonduri insuficiente.desii aveam 1800 lei. Am sunat sa fac o sesizare in 20.11.iar in 29.11 mi a venit si raspunsul ca sunt pe - 800.M am panicat un pic si m am dus la banca.unde dupa ce au incercat cu tot felul de chestii de genu..Sigur nu v a fost furat cardul?s au pus sa verifice si banii sunt cei 1800 lei.dar desii nu s a facut vreo plata.eu figurez cu - 800 lei.Am facut si aici o sesizare deoarece dna a spus ca i depasita de situatie si ca asteapta raapuns de la Bucuresti.iar eu ajungand acasa si verificand situatia.am sunat din nou la Bucuresti la indrumarea dnei de la agentia de aici.din Tm si nimic.Apar sesizarile dar nimeni nu stie nimic concret decat ca eu trebuie sa depun cei 800 lei.ca am depasit limita cardului. V am scris in speranta ca ma puteti indruma. Unde s ar putea rezolva aceasta situatie ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Xtended , utilizator 21:23, 4 Decembrie 2016
Orice sesizare pe care o faceti trebuie facuta in scris, cu nr. de inregistrare/ data, prin care solicitati sa primiti raspuns tot in scris. Solicitati si sa anexeze extrasul de cheltuieli facute de dvs. cu cardul respectiv in vederea verificarii si de dvs. a celor inregistrate ca si cheltuieli/ cumparaturi facute.
Nu ati solicitat eliberarea unui extras de cont pana la data curenta? Daca apar 1800 in sold de unde sa apara -800?
Ce tip de card este? Visa sau Mastercard?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit achizitionare produs-rate restante dointza dointza Buna ziua! In decembrie 2007 am luat de la Altex un produs la care am dat si avans si o anumita suma adica 800 lei acoprea de pe cardul eurolines, urma sa ... (vezi toată discuția)
Card de credit dubios visirin visirin In urma cu doi ani am contactat o societate pentru a-mi executa o lucrare de modernizare a apartamentului . Inainte de aincepe lucrarile am convenit ca plata , ... (vezi toată discuția)
Diferite probleme -> infintare srl laviso laviso Buna ziua, Doresc si eu sa-mi infintez un SRL, fiind asociat unic - firma de prestari servicii grafica si design. Am facut marea greseala sa apelez la o ... (vezi toată discuția)