Bunā ziua.
Ám ő nelāmurire,în legāturā cu partajul în fata cäreia mā aflu.Fostul meu sot avut ő garsonierā înainte de a ne cäsātori.Dupā. cāsätorie ám stat în garsonierā cca. 1 an sí jum.,Dupā care l-am vāndut,si ám luat împreunā un ap. cu 2 camere.Diferenta de pret dintre gars. sí ap. a fost din banii de nuntā sí ce ám strâns în acei 1 an sí jum.În continuare ám vândut ap cu 2 cam,si ám cumpārat un ap cu 4 cam. care de fapt a fost apartamentul socrului.Soacra fiind decedatā,sotul are párté din apartament +1/8 párté de mostenire.Si în final întrebarea mea ár fi acum Dupā divort care e procentul de care pót beneficia din apartamentul cu 4 cam.Si mai avem un terén de 5 arii,si ő masinā .
Buna ziua,
Din apartament inteleg ca sotul are prin mostenire 1/8, socrul v-a vandut 5/8 si lipsesc 2/8.
acestea de la cine le-ati achizitionat?
Ca idee.
Ce este mostenit este bun propriu si nu aveti dreptul la nimic.
Partea care s-ar acoperi cu banii obtinuti din garsoniera este a sotului exclusiv.
Bunurile strict realizate in perioada casatoriei se impart in parti egale daca sotul nu poate dovedi ca a avut o contributie substantial mai mare la achizitionarea lor.
Va trebui sa discutati cu un avocat care, dupa ce studiaza TOATE actele si stabileste situatia de fapt va spune ce drepturi LEGALE aveti.
Succesiune apartament!
LeeAna
Mama si fiul au facut succesiune la un apartament de 2 camere.Fiul are 3/8 din apartament,iar mama are 5/8 din apartament. Fiul vrea sa vanda apartamentul si ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort!
gyna60
Va rog cu un raspuns in urmatoarea situatie....fostul sot a introdus actiunea de partaj avand ca subiect locuinta ap de 3 camere si o garsoniera(de fapt cred ... (vezi toată discuția)