avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incasare diurna externa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incasare diurna externa

Buna ziua! Avem un contract de munca pentru un sofer de camion in care este specificat faptul ca va incasa diurna externa nu mai mica de 35 euro si nu mai mare de 85. In primele trei luni a incasat sub conceptul de diurna externa, sume cuprinse intre 16 euro/zi si 26 euro/zi. Firma, a ajuns dupa 3 luni de zile sa-l plateasca cu 38,40 euro/zi. In urma unei sesizari facute catre ITM am primit urmatorul raspuns "Diurna acordata in primele luni de activitate (sub cunatumul negociat in contract) a fost recuperata in urmatoarele luni". Intrebarea mea : este legala o astfel de practica ???

Alte discuții în legătură

Refuz plată diurna sofer camion Georgianro Georgianro Daca se poate sa primesc si eu un sfat la problema mea. Am lucrat timp de 2 saptamani si jumătate la o firma de transporturi in functia de sofer de ... (vezi toată discuția)
Conditii recuperare salariu pe ultimile trei luni Marius.Marius75 Marius.Marius75 Buna ziua. In ce condiții imi pot primii / recupera salariul si diurna externa de la fosta firma la care am lucrat timp de trei luni in ultima perioadă, ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)