avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admitere in instanta înregistrări telefonice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admitere in instanta înregistrări telefonice

Buna seara. Înregistrările telefonice făcute cu telefonul meu mobil in timpul conversației telefonice sunt admise ca proba in instanță? Mentionez ca din aceste convorbiri reiese faptul ca fosta soție nu respecta hotărârea judecătorească privind custodia comună a minorului , refuza sa imi dea copilul la noul domiciliu,si multe alte aspecte din care reies interdicțiile ei in relația mea cu copilul.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:33, 3 Decembrie 2016
Ce prces vreti sa mai deschideti?
Cum adică ce proces vreau sa mai deschid? Vi se par normale lucrurile enumerate de mine mai sus? Asteptam un raspuns la intrebarea mea....nu o alta intrebare..si ca sa va raspund la intrebare..atâta timp cat unii oameni nu respecta legea voi deschide cate procese vor fi necesare pt. A mi se respecta drepturile...in speranța ca asa poate se va schimba ceva si unii vor pricepe ca nu sunt mai presus de lege.
Chiar daca nu am primit un răspuns. ..multumesc ooricum
Puneti in executare hotararea.
Nu e proces.
Mergeti la executor si va explica el.
adryst28 a scris:

Chiar daca nu am primit un răspuns. ..multumesc ooricum

Cum vreți să primiți răspunsuri, dară refuzați în mod agresiv să dați detaliile necesare care vi se cer`?!
În loc să oferiți detaliile necesare unui răspuns calificat și profesionist, preferați să ieșiți din cuie. - Păcat.

Alte discuții în legătură

Constituie sau nu proba in instanta o inregistrare audio? SorinIulian SorinIulian Intreb acest lucru pentru ca in cazul meu directorul firmei de asigurare Carpatica si-a dat acordul, verbal, in urma unei convorbiri telefonice cu service-ul, ... (vezi toată discuția)
Modalitati de dovedire a faptelor? Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Stim cu totii despre cazurile de abuz de incredere sau de situatii in care nu poti dovedi faptele cu inscrisuri sau martori. Astfel se ajunge la ... (vezi toată discuția)
Probele audio sunt admise corduneanu_marius corduneanu_marius buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat,probele audio sunt admise ,se iau in calcul intru-n proces?acum 3 saptamani mama a parasit copilul lasandu-mi-l in ... (vezi toată discuția)