avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitare tichete masa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitare tichete masa

buna ziua. In legatura cu tichetele de masa. Aceste tichete de masa care se dau lunar, sunt impozabile ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 2 Decembrie 2016
Tichetele de masa au fost eliminate din randul veniturilor neimpozabile din 2010.

Tichetele de masa sunt asimilate veniturilor salariale si se impoziteaza conform legii. Valoarea acestora se adauga la baza de calcul a impozitului lunar, la care se aplica cota de 16%.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa rawdino rawdino As vrea sa stiu daca imi poate raspunde cineva la un subiect:in cazul in care se primesc bonuri de masa la o fabrica se poate face o cerere cuiva,conducerii ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa nicolae42 nicolae42 E normal ca bonurile de masa si cele care ni s-au oferit de sarbatori cele cadou sa fie inpozitate? (vezi toată discuția)
Tichete de masa - inca impozabile? dona77 dona77 Buna ziua, as dori sa stiu daca tichetele de masa acordate de angajator sunt inca impozabile (acum ceva timp erau ceva discutii referitoare la reintroducerea ... (vezi toată discuția)