avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantum contribuție pensie retroactiv
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantum contribuție pensie retroactiv

Tatăl meu împlinește în mai 2017 65 ani.Are vechime în câmpul muncii 7.10 ani.Dacă plătește pentru 5 ani poate iesi ia pensie odată cu împlinirea vârstei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:51, 3 Decembrie 2016
Potrivit Legii nr.186/2016, in prezent, se poate completa stagiu de cotizare doar pentru perioada 2011 - 2016.

Aveti grija ca pentru pensionarea la limita de vasta trebuie sa aiba un stagiu minim de cotizare este de 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa-mi depun dosarul de pensie? mrg mrg buna ziua. Tatal meu implineste 60 de ani in luna noiembrie a acestui an. Are 35 ani cotizatie la stat si are grupa a 2 a de munca echivalentul a 6 ani , poate ... (vezi toată discuția)
Cumparare vechime in munca Popescu Catalin Popescu Catalin Sunt un barbat in varsta de 62 de ani si am o vechime neintrerupta in munca 32 de ani pana in 2012.De atunci nu am mai lucrat nicaieri.Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Legea 186/2015 Ilie Dana Ilie Dana Buna ziua, Va rog sa ma îmi ma lamuriti dacă mama mea care împlinește 65 de ani pe 22 Aprilie 2017 si are 10 ani si cinci luni vechime pe cartea de munca, ... (vezi toată discuția)