Buna dragii mei,
Am postat pe forum ca anul trecut am fost escrocherit si cu toate probele ce am avut nu s-a rezolvat nimic, lucru ce-am detaliat si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ca sa descopar acum in portal just.ro ca saptamana ce vine e o sedinta unde apare:
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TIMIŞOARA - petent
EU - intimat
ESCROACA - intimat
OBIECT - confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
[ link extern ]
Ce inseamna acest lucru? Ca se renunta la urmarirea penala!! Deci nu pot sa cred acest lucru., am intrebat-o pe avocata acum cateva zile ce se mai intampla domne cu dosarul acesta.. mereu imi spune ca nimic, doar vesti proaste ca nu se poate face nimic sau ca s-a respins probe, ca va face din nou plangere la procuror.. deci, eu pur si simplu nu pot sa cred asa ceva!!!
Ce ma sfatuiti sa fac? Eu sunt in strainatate momentan, nu m-a anuntat nimeni ca e o sedinta unde eu sunt intimat! Ce sa mai vorbesc de biletele de avion dus-intors cat o sa ma coste ca nu le-am luat din timp, nici nu stiu daca sunt alte cheltuieli de judecata, habar nu am de nimic.. :((
Am cautat pe internet si in 10 zile se anunta partile involucrate de acest lucru.. pai de pe data de 07 lunat trecuta si pana acum a trecut aproape o luna de zile si pe mine nu m-a anuntat nimeni!!
Am platit avocata 500 euro sa ma reprezinte, ca eu nu sunt in tara.. ce dumnezeu sa intampla aici, ca eu deja inebunesc nu altceva.. adica dupa fix un an si jumatate sa se ajunga cum ca se renunta la caz!! Ce s-ar fi intamplat daca eu nu as fi cautat pe portalul justitiei, sa descopar aceasta sedinta!!.. deci fara cuvinte
Multumesc frumos de orice ajutor.. si un weekend placut!, ca eu din pacate iar mi-am incarcat sufletul cu amar tot sfarsitul de saptamana